Persoonlijk

Spam je Blog om er een kijkje te nemen.

Spread the love
1. Anouk zij bracht mij op nog meer inspiratie.Ik had hem meer voorbij zien komen.Maar zij is de blogster waar je heel veel ideeën weg kunt halen of een andere draai aan kunt geven. Dus kijk gerust op haar blog en bloggen zal je zeker blijven inspireren.En mocht je ook nog een kijkje willen nemen op haar Facebook pagina dat kan ook en hoef je niks te missen
 2. Elisabethskitchen Ben fan van haar recepten zelf ‘s ook wat gemaakt van haar. Erg lekker en makkelijk vooral goed uitgelegd. Ben blij dat ik haar ben tegen gekomen ook heeft zij een facebook pagina. Waar je alleen op de like knop op hoeft te drukken en volg je al haar recepten.
3. Juf Maike Ik zelf ben ook nog eens dol op knutselen en nu de tijd er weer voor is zoek ik ook vaak google af. Zo deed ik dat nu dus ook. Kwam ik deze gezellige blog tegen. Ik ga zeker vaker snuffelen voor ideeën. En ook Juf Maike heeft een Facebook pagina.    
4.Bellamondo.nl mooie muziek blog waar je ook gezellig een kletspraatje kunt houden. Ik vind het zeker de moeite waard om dit blog door te lezen.
5.Blogtrommel Ook een van mijn favoriete. Met veel handige tips over bloggen. Deze mag je zeker niet missen in je lijstje daar heb ik ook veel weggehaald hoe je iets moet doen op wordpress. Zij hebben ook een Facebook pagina
 
6.Ingridtips Een erg leuke blogpagina met allemaal leuke tips. Van uitjes tot leuke website’s die erg interessant zijn. Dacht deze mag ook niet in mijn lijstje ontbreken. En ook Ingridtips heeft ook een eigen facebook pagina neem er gerust een kijkje. Hier was mijn spam lijstje met mijn favoriete blog’s Ik ben benieuwd naar die van jullie zet ze er gerust onder in mijn reactie alvast veel kijk plezier.     Boeken algemeen

269 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

8 thoughts on “Spam je Blog om er een kijkje te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share